MIT NYESTE LOPPEKØB // DEN LANGE VINTERJAKKE

Hej venner,

For nogle uge siden fandt jeg den smukkeste lange jakke på Karo Dalls Tradono profil. Og jeg vidste med det samme, at den skulle jeg have hjem i min garderobe. Jeg har nemlig henover flere vintre nu, tænkt, at jeg har manglet en helt lang jakke. En hvor det ikke ser underligt ud, hvis du har en lang kjole, nederdel eller skjorte/bluse på. Det kan nemlig nogle gange se lidt funky ud hvis det rager ud under den korte jakke/frakke… Og en anden bonus ved en lang jakke er, at den dækker mere af kroppen, så jeg kan fryse mindre. For jeg fryser en del 😅❄️

Men nok om alle mine tanker omkring den. I mandags/for en uge siden tikkede beskeden endelig ind på min telefon om at pakken nu var klar til at blive hente! Så jeg gik direkte fra toget og op for at hente min pakke. JUBIIII.

Og nu skal I nok får lov til at se den. Jeg har masser af billeder til jer!! 🎉

Jakken har det smukkeste fald og så ser den altså konge ud både åben og lukket 😍 Føler mig SÅ BOSS!

Og så kan den både knappes og bindes. Fantastisk, især fordi jeg er lidt lille og jakken lidt stor 😂

 

Hvad synes I om den? Let me know in the comments below!

I må have det mega nice

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.