Modern Family

Hej med jer derude,

Lige nu blogger jeg fra min dejlige seng og jeg kan love jer for, at jeg ikke har lyst til at forlade den… Men jeg skal på arbejde om lidt (10.00) og vi har lavet morgenmad til min far, i anledning af farsdag, så det skal jeg også ned og deltage i om lidt. Men indtil nu har jeg ligget i min seng og hygget med min nyeste yndlingsserie “Modern Family”. Jeg er fuldstændig skudt i den. Den er så sjov, lige min smag. Jeg har siden Nicolai rejste fået set de første to sæsoner + halvdelen af tredje sæson. Det var faktisk også ham, der introducerede mig for serien og jeg har elsket den lige siden. Jeg har set det, når jeg gik i seng, set det de dage jeg har haft fri fra arbejde og vejret har været lidt trist og så har jeg også set det om morgenen. Det er så hyggeligt. Så hvis der er en serie jeg vil anbefale jer at hygge med sådan en søndag formiddag her, så er det Modern Family.

Den har alt, hvad den skal have. Humor og familiedrama. Sådan en perfekt kombination. Hele konceptet med serien bygger på én stor familie, hvor man ser, hvordan de hver især har deres egne små familier. Så det er ligesom hele tiden små tråde der hænger sammen på den ene eller den anden måde. Det er lidt kompliceret at forklare, men traileren gør det meget godt! Se den lige her.

 

 

Det der også gør serien ret sjov, er når de piller de enkelte personer ud af det der ellers foregår og interviewer dem. Det er altså ret sjovt. Det er ligeså meget der deres karakter træder til og man får dannet et indtryk af dem. Det er selvfølgelig også der, man får mulighed får at identificere sig selv med en karakter eller sammenligne et familiemedlem med en af dem fra serien. Jeg tror også det er det, der er med til at gøre serien så populær. Det her med, at man kan relatere til mange af de situationer, problematikker og personer der er med i serien. Fx den sure mor, der skælder ud, men stadig elsker sine børn til skyerne. Eller den homoseksuelle søn, der søger accept hos sin far. Eller en jeg rigtig godt kender til selv, sammenligning med ens søskende. I serien er det fx Haley Dunphy, der ikke er den skarpeste kniv i skuffen, som bliver sammenlignet med sin super intelligente og nørdede lillesøster. Alt sammen noget man kender fra sin egen hverdag, men piftet op med lidt typisk amerikansk hollywood humor. Men det tager man jo aldrig skade af og det har serien i hvert fald ikke gjort. Så giv den et go og fortæl mig hvad I synes. Serien kan bl.a. ses på Netflix. Så god fornøjelse og rigtig god solskins søndag til jer.

Kys

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.