Monkey Beach // Øudflugt pt. 1

Hej med jer derude,

I dag får I det første indlæg om vores øudflugt. Jubiiii! Jeg fik endelig tid til at redigere billederne, så nu er de klar til jer. Den første lørdag (lørdag d. 26/3), var vi som sagt på øudflugt og vi havde det endda så lækkert, at vi blev transporteret rundt med speedbåd. På den måde kunne vi komme hurtigt rundt fra destination til destination. Det var sådan en fed oplevelse bare at sidde ude foran på båden og se ud over det store hav og bare suge al den smukke natur til sig. Jeg føler, at jeg kan tage nok så mange billeder, men der er intet, der kan leve op til det man ser med egne øjne. Virkelig! Det var så overvældende med alle de indtryk og alle de nye og unikke ting jeg så. Der var så meget anderledes og ny natur som man bare ikke ser så meget af i Europa. Det var helt vildt, klipper, grønt, turkisblåt hav. Det var en meget imponeret lille Cams, der sad på den speedbåd. Men samtidig også en lille Cams, der er kommet ud af sin comfort zone og nu ser den store verden og hvad den har at byde på. Det er så fantastisk!

Men i hvert fald.. Efter 45 minutter ankom vi til det første stop på vores udflugt og det var Monkey Beach. Vores guide Monica havde advaret os om, at aberne enten var der, eller ikke var der. Og at vi måske ville kunne se stranden og måske ikke pga høj- og lavvande. Vi var heldige, for der var masser af aber at se. Til gengæld var der højvande, så aberne sad på klippevæggene og ikke på stranden, da den jo var helt væk. Men det betød ikke at oplevelsen var dårligere. Jeg fik nemlig masser af billeder af de skøre aber og de utroligt flotte omgivelser. Så dem får I selvfølgelig at se lige her. Enjoy!IMG_0914 IMG_0923 IMG_0932 IMG_0939 IMG_0947Det var en super hyggelig lille addition til turen, at vi så aberne. De var sgu meget søde og var ikke spor forstyrrende og “uhøflige”. Jeg frygtede virkelig, at de ville være super nærgående og pillefingre-agtige. Så der blev jeg virkelig glad. Jeg fik nogle super gode billeder af den her skønne gut. Der virkelig nød opmærksomheden. Selv blev jeg virkelig tilfreds og meget stolt af billede nummer to jeg fik af aben. Det står bare så skarpt. IMG_0934IMG_0937Se lige det blik altså!IMG_0933IMG_0944IMG_0931 IMG_0926 IMG_0925 IMG_0924Der var også flere søde små babyaber, men de var dælme svære at fange på et billede. Jeg gjorde mit bedste. IMG_0921 IMG_0918 IMG_0916 IMG_0915IMG_0943 IMG_0941 IMG_0940

De er da kære… Jeg var i hvert fald meget betaget af alle aberne og de omgivelser de lever i. De har en fantastisk havudsigt. Det er garanteret.

Jeg håber, at I har det fucking nice og nyder jeres bededagsferie! Masser af kærlighed til jer <3

Kys

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.