My New Fashion Love; Envii

Hej med jer derude,

For lidt over en måned siden, poppede der en lille reklame/sponsoreret post op på min instagramfeed fra Envii. Jeg huske det var det sødeste sæt nogensinde, som var en del af deres nye SS kollektion. Jeg klikkede videre ind på deres profil og jeg må tilstå. Jeg blev plask forelsket i så mange af deres ting… Jeg følte næsten, at min bankkonto blev tømt bare af at kigge på alle de fede items de havde. Det gjorde den heldigvis ikke, men jeg har da planer om, at gøre mig et lille køb fra deres side næste gang jeg får løn. Hovsa.. Jeg har samlet mine favoritter nedenfor og så kan I jo se om der er noget I kan lide. I tilfælde af, at I kan det. Så er der link til deres website lige her.

Envii

 

Håber I får en lækker ferie og weekend, hvis det er det I har 😉

Kys og sommertanker

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.