Kapitel #9 – Når Alting Falder Sammen…

Hej med jer derude,

I får lige en følelsespræget omgang her på bloggen, da jeg i dag desværre fik nogle rigtigt triste nyheder i forhold til min jobsituation… I kender sikkert følelsen af, at man havde lavet og udarbejdet den perfekte plan og lige som tingene ikke kan blive bedre, så falder hele (undskyld sproget) lortet til jorden. Jeg gik direkte ind ad døren og ledte målrettet efter et betryggende kram fra min mor, da tårerne var lige på trapperne. De sidste 10 minutter har jeg brugt på at tude i min mors favn. I know, ikke særlig voksent. Men man kan bare ikke altid bære på alting selv og det er derfor jeg er glad for, at jeg lige der havde min mor. Det aller dejligste og opbakkende menneske jeg kender. Jeg ved, at det er en dårlig idé at gå i panik med det samme. Det er jeg klar over, men I må kende det selv, at man lige skal vende sig til tanken og først dér, kan man se længere frem og se nye muligheder.

Der er meget mere i denne her situation end at jeg kun har job frem til skolernes sommerferie og ikke efter, men det vil jeg ikke komme ind på. Det må I få på et andet tidspunkt. Jeg havde bare brug for at komme ud med mine følelser og tanker, så jeg kunne få lidt luft til hovedet. Det første jeg som regel gør i de her situationer er faktisk at kigge på quotes på internettet, der minder mig om, at livet ikke slutter her. Derfor fandt jeg et par stykker og dem kan I få med på vejen og hvem ved, måske motivere de også jer?

Jeg ved, at det bliver svært for mig at komme mig over den her og jeg har sgu svært ved at se de positive sider lige nu. Så citaterne taler ikke helt til mig. Men jeg ved, at de kommer til det på et tidspunkt. Så det vigtigste er at bevare roen og troen på, at alting nok skal gå.

Be strong when things fall apart.

0de9d5ec78dcd67b0f3ede5a50673144

When things seems to fall apart, look further and you’ll find a way out

Jeg håber I får en dejlig onsdag! Og tillykke til alle studenterne derude. Må I have den fedeste tid!

Kys

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.