NÅR LIVET OVERHALER MIG INDENOM… // ÅRSAGEN TIL AT JEG HAR VÆRET OFFLINE

Hej venner,

Måske I har lagt mærke til det, men jeg har i hvert fald været super MIA de seneste to uger.. Og det er en blanding af RIGTIG MANGE TING, der har været årsagen til, at jeg virkelig ikke har kunnet finde bare det mindste minut til at skrive lidt til bloggen. Selv et indlæg så simpelt som det her, har jeg udskudt i over en uge nu, fordi jeg simpelthen ikke har haft tid. Og det er ikke bare noget jeg siger. Det er sådan for real. Der har været så mange ting, der bare er KLASKET sammen de sidste to uger, så jeg har “kun” haft tid til at fokusere på mit studie, mit nye job (what? ja, det har jeg også fået) og så min bodyflow uddanelse…. Livet indhentede mig virkelig bare indenom for GROFT! Som I jeg havde ingen chance. Men det er hvad det er. Nu er det heldigvis nogenlunde overstået?

Det er en længere forklaring. Og jeg har egentlig ikke lige overskud til at gennemgå den nu. Det kan være, at jeg kommer med den senere, når tiden er der ? For jeg har en klar plan om, at jeg er tilbage på sporet igen nu. Da studiet ikke er ligeså nyt længere og min bodyflow-uddannelse er overstået i weekenden! Pyha. Så det bliver dejligt. I morgen tager jeg til Aarhus for at besøge min dejlige søde Nicolai (og for at komme på uddannelse) så det glæder jeg mig sindssygt meget til. Bortset fra, at de har lovet super meget stormvejr i morgen eftermiddag, lige når jeg skal afsted. Så vi må vente og se hvad der sker. Men jeg glæder mig i hvert fald til at give Nicolai et kæmpe knus ?

Jeg håber ikke I er faldet helt fra og så håber jeg også, at I har fået læst det indlæg der kom ud i dag omkring glimmersokker/pyntesokker. Det anede jeg slet ikke var blevet sat til at komme ud i dag. Men det gjorde det, så jeg håber I kunne lide det!

I hører fra mig snarest.

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.