NEW BEAUTY PRODUCTS // MIN HUD SKINNER!

Hej venner,

Jeg håber at I har det helt fantastisk, og at I har nydt det fine vejr som Danmark har budt på på det sidste (jeg er fan). Mine søstre tog hjem i går efter nogle ufatteligt hyggelige dage. Altså jeg kan slet ikke beskrive det! <3 Det var så dejligt at have dem herovre i mine fridage. Nu står de næste fire dage på arbejde, og så er det min fødselsdag på mandaaag!! WUHU 😛

Indlægget i dag handler om mine seneste beauty-tilføjelser. Jeg har nemlig gjort mig nogle lækre købt, og virkelig ofret penge på (hvad der for mig) er god hudpleje. Dette har jeg gjort efter jeg fik en masse forskellige råd til min ansigtsbehandling for to måneder siden. Og jeg kan allerede nu, efter en måneds brug af produkterne fortælle, at de virker! Min hud den er blevet så flot og jævn i tonen og tekstur! Det er så skønt.

IMG_5020 IMG_5023 IMG_5025

Body Butteren og Lip Butteren har jeg vist i en vlog før. Se den HER. Men de er begge to mega lækre, og cremen er ren selvforkælelse. Jeg er vild med det!

Efter min ansigtsbehandling anbefalede hende der udførte behandlingen mig at bruge en toner. Toneren er nemlig med til at “afslutte” og “lukke” huden, når man er færdig med al anden behandling, og inden man påføre evt. serum, olier og cremer. Jeg har virkelig set en forskel på min hud siden jeg begyndte at bruge min toner. Jeg får ingen store urenheder mere (yes, yes, yes!) Nu er det kun småtteri, og efter alt det jeg har været igennem med min hud, så er det helt fantastisk! Tænk at en toner kan gøre så stor en forskel.

Til ansigtsbehandlingen brugte kvinden også en toner på min hud. Men det er aldrig noget jeg har dyrket eller undersøgt nærmere. Men efter hun fortalte mere om det, og at jeg selv undersøgte nærmere forstod jeg lige pludselig fidusen og miraklerne ved en serum. Så jeg investerede i den dyre af slagsen (ikke at den den af nogen grund skulle være bedre) fra Ole Henriksen (ca. 500 kr). Jeg må sige at det gjorde ondt på bankkontoen, men den har virkelig gjort et godt stykke arbejde, og jeg tror det er den der har gjort flest fremskridt på min hud. Den har lysnet alle ar fra akne, givet min hud en meget bedre complexion samt forbedret både hudtone og jævnhed. Selvom min hud ikke er aknefri, så ser den væsentligt pænere, renere og ensartet ud. Jeg har aldrig forstået, hvordan ens hud kan have glød. Men det forstår jeg nu!

Både Origins Zero-Oil Toner og Ole Henriksen Truth Serum forhandles online og i butikkerne. Jeg har købt begge produkter i Magasin, hvor jeg sparede henholdsvis 10 og 20 % (ja tak!) Body Butter og Lip Butter er købt i The Body Shop.

Det var alt for i dag, vi ses i næste indlæg!

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.