New Hobbies #2 // Doodling

Hej med jer derude,

Tilbage i sommers blev jeg simpelthen grebet af fænomenet at doodle. Jeg har generelt siden jeg var lille bare været utroligt glad for at tegne, det har jeg og alle mine søskende faktisk. Kreativitet har altid været en del af os og så har vi udviklet det indenfor forskellige områder hver især efterhånden som årene er gået. Min søster Kathrine er sindssygt god til at tegne og jeg ved hvor meget tid hun har brugt på at øve det. Så det motiverer mig til at fortsætte med mit eget doodling.

IMG_4970 IMG_4971

Jeg har skrevet og tegnet på alting alt den tid jeg kan huske. Jeg har tegnet i samtlige kladdehæfter jeg har haft i min skole tid. Jeg har altid en notesbog på mig som jeg kan tegne i. Hvad end er en lille krusedulle, en blomst, et quote whatever. Jeg tegner bare det der falder mig ind.

IMG_4972 IMG_4976

Jeg har på det sidste virkelig opgraderet mine tegneredskaber. Faber-Castell og Staedtler er de to mærker, jeg har mest tegnegrej fra, men det er bestemt også de to mærker, der er mest udbredt i Danmark. Farveblyanterne I ser ovenfor, fik jeg i sommers til min fødselsdag, sammen med 20 fine line tuscher, også fra Staedtler. Mine artist pens fra Faber-Castell er de nyeste til min samling og dem fik jeg i julegave. Men altså. Man kan nå langt, hvis bare man har en standard kuglepen eller blyant som er det jeg typisk har haft på mig.

IMG_4977 IMG_4979

Jeg finder utroligt meget inspiration på Instagram. Så hvis I kunne tænke jer et indlæg om de insta-brugere jeg bruger til at få inspiration til min doodling, så skriv endelig en kommentar <3

Jeg håber, at I får en dejlig dag! Vi (drengene og jeg) skal på brætspilscafé senere. Det bliver sindssygt hygge.

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.