New In // Pilgrim Hoops

Hej med jer derude,

Dagens indlæg bliver om et af mine seneste køb. Jeg havde i kalendergave fået et par små sølv hoops fra Pilgrim. Men da jeg allerede havde et par af den slags og vidste, at det ikke er de bedste hoops, valgte jeg at bytte dem til et par andre. Problemet med de hoops jeg først fik er, at der i den del af øreringen der skal i gennem øreflippen ikke er et hængsel så det kan bukke frem og tilbage, når man skal have den af og på og lukke den. Istedet skal du bare hive øreringen fra hinanden, men min oplevelse med dette system var bare, at øreringene blev deforme og også svære at putte i. Jeg håber det gav nogenlunde mening. Det er lidt svært at beskrive. Men det par øreringe jeg så har byttet dem til har et hængsel, så jeg er glad og tilfreds.

Det nye par er i en sort metallisk farve og er en større størrelse hoops end dem jeg ellers har i. Det synes jeg er lidt federe.

IMG_4894 IMG_4896 IMG_4899

Hvis I er interesseret i at kigge lidt nærmere på øreringene, så er der link til dem HER. De findes i mange forskellige størrelser og nuancer, så hvis I er mere til en anden farve, så kan I også få det.

Jeg håber I får en dejlig weekend eller vinterferie hvis I har den slags. Jeg smutter til Aarhus, over til min dejlige kæreste her i vinterferien <3 Jeg skal med toget her om to timers tid. Så jeg skal lige have pakket det sidste!

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.