New In; Vans, H&M & Mandalas

Hej med jer derude,

For en god måneds tid siden, samlede jeg mig et par småting rundt i diverse butikker i Helsingør. Jeg var bl.a. til lagersalg i en lille lækker butik vi har, der hedder Mercuri (find dem på facebook + instagram), hvor jeg fandt en lille ting (eller faktisk to) til mig selv. Nemlig et par Vans. Som om jeg ikke havde nok sko i forvejen… Men jeg kan jo sige nu, da der er gået over en måned, at jeg har fået brugt dem sindsygt meget. Så for 100 kr, er jeg ret tilfreds med mit køb. Resten er bare lidt småteri fra H&M, bare nogle ret basic ting. En sort nederdel (på tilbud! Ja tak), hvid strik og v-neck. Alle tre ting noget jeg tydeligvis manglede i min garderobe, for de er, ligesom skoene, blevet brugt flittigt.

IMG_2174 IMG_2181 IMG_2182 IMG_2183 IMG_2184 IMG_2176 IMG_2187

Solbrillerne er også fra H&M og faktisk ret fede. Jeg har i hvert fald været super glad for dem og har dem selvfølgelig også med her på ferie. Jeg køber primært mine solbriller i H&M, da jeg er rigtig god til at ødelægge, miste eller bare være klodset med mine solbriller. Derfor sætter jeg stor pris på billige solbriller, for så har jeg ikke så ondt i røven over at ødelægge dem.

Den mest random ting though, det er malebogen fra Mandalas. Jeg har i lang tid fulgt diverse kreative brugere på instagram og så Mandalas malebøgerne over det hele. Jeg har haft tonsvins af Mandalas bøger da jeg var yngre, så jeg vidste, at jeg ville være vild med dem. Straks efter jeg havde købt den, tog jeg mine tuscher frem og gav mig til at tegne. De har tonsvis af forskellige slags Mandalas i fx. Arnold Busck, hvor jeg købte min.

IMG_2186 IMG_2184 IMG_2197

Jeg håber ikke vejret er alt for dårligt hjemme i DK. Men i tilfælde af, at det er, så sender jeg en masse varme tanker her fra sydens sol.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.