Nogle Gange Drømmer Jeg… Lige Nu Drømmer Jeg Om Den Her!

Hej venner,

Velkommen til et ny indlæg her på bloggen, der har fået nyt design og hele baduljen. I dag bliver et lille drømmeindlæg. Det handler om min drømmecykel. Min egen gode gamle cykel, som jeg har haft siden jeg var 12, måtte desværre lide en tragisk skæbne for en god halvanden måned siden. Den blev nemlig stjålet mens jeg var på arbejde søndag d. 26. november. SUPER TRÆLS! Hader når folk ikke kan kende forskel på dit og mit. Men sådan er det og jeg kom (heldigvis) hurtigt over det. Det betød også, at jeg lige pludselig skulle til at tage stilling til, hvilken cykel jeg så skulle have. Det havde jeg ikke så nemt ved.

For det første er cykler dyre og for det andet så kunne jeg ikke finde ud af, om jeg skulle købe en ny eller en brugt cykel. På den ene side havde jeg lyst til en ny, fordi jeg har kørt rundt på noget gammelt skrammel de sidste fem/seks år (ej den var god nok). Men på den anden side gad jeg heller ikke støtte produktionen af en ny cykel, hvis jeg ligeså godt kunne finde en lækker en brugt. #dilemma

MEN! Så kom jeg i tanke om et opslag fra Coop som jeg engang taggede min mor i. Det handlede om en bæredygtigt produceret cykel fra mærket B’fair. Så den undersøgte jeg straks nærmere og AV for en pris… Så lige nu nøjedes jeg med at drømme om denne skønhed (men jeg har tænkt mig at spare op til den, bare rolig. Den skal nok blive min!)

Sort (øverst) eller bordeaux (nederst) guys? Hvilken kan I bedst lide?

Mens jeg drømmer videre om denne skønhed (og får skrabet pengene sammen) så har min far været så sød at skaffe mig en stand-in/midlertidig cykel. Det er en han har haft stående i sin garage. En gammel (men mega flot/vintage/retro-ish) cykel fra 1962. Ja, I læste rigtigt 1962. Den kører vildt godt, har ingen håndbremse eller gear – det savner jeg – men den er en drøm at cykle på, på trods af manglerne. De lavede sgu gode cykler dengang <3 Så jeg er glad.

Hvad synes I om min drømmecykel? Hvis I vil vide mere om den, så er der i hvert fald link til cyklen lige HER

Jeg håber at I kunne lide indlægget og tak fordi I læste med <3

God weekend!

Knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.