NY EP FRA SCARLET <3

Hej med jer derude,

Jeg er MEGA lykkelig! Scarlet har i dag (tirsdag d. 13) udgivet en NY EP! Jubiiiiii!!!! Det er ikke mange dage siden, at de offentliggjorde deres seneste single Limbo, og i dag gør de det her!!? OMG JA <3 Jeg har lyttet til det hele eftermiddagen, det er røget lige ind på min nuværende playliste, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at lytte til ep’en non stop den næste måned. Jeg elsker seriøst bare Scarlet Pleasure. Jeg har set/hørt dem to år i træk på Plænen i Tivoli til Fredagsrock 2015 og 2016. De er så skønne <3 Jeg kan slet ikke lade være med at bruge capslock og hjerter i det her indlæg, fordi jeg bare er så glad. Sorry :-*

Jeg vil smutte på arbejde lige om lidt (skal møde 16, klokken er 15.23) Men jeg har linket til EP’en nedenfor. Så kan I jo også give den et lyt og fortælle mig, hvad I synes om den. Når jeg lytter til numrene, tænker jeg drinks, sommer, palmer, solnedgange på stranden, lækkerhed. Jamen jeg tænker det hele. Enjoy.

Glædelig tirsdag allesammen! <3

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.