NY VIDEO! Cams’ Testkøkken

Hej med jer derude,

Jeg er ret spændt på det her indlæg!! For jeg har nemlig fået en ny videoserie-idé som ikke kræver, at andre end mig selv deltager. Mange af de idéer jeg får, kræver, at jeg har en gæst med. Men det gider jeg ikke hver gang. Jeg kunne også godt tænke mig nogle videoer på kanalen, hvor jeg er alene. Så er jeg heller ikke så afhængig af andre. Det kan godt blive lidt kompliceret i forhold til planlægning….

Min nye idé er Cams’ Testkøkken. Som jeg også forklarer i videoen, kom jeg på idéen fordi jeg tit ser alle de der opskriftsvideoer på facebook, men aldrig laver dem. Så nu hvor jeg laver youtube og min far dissede mine madlavningsevner sidste uge, besluttede jeg mig for, at nu skulle jeg prøve de mange opskrifter af. Det er lige præcis derfor, det hedder Cams’ Testkøkken. Men også fordi, når jeg laver ting i køkkenet, er der altid noget der failer…. Så det kan I også glæde jer til at se 🙂

I den første episode af Cams’ Testkøkken kan I se mig lave brownies med marengs top. Så I kan bare klikke play på videoen nedenunder og så nyde synet… Eller noget….

Ellers så håber jeg bare, at I har det fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.