NY VIDEO! Cams’ Testkøkken Ep. 2

Hej med jer derude,

I dag blev det tid til en ny video. Jeg er virkelig ked af, at jeg ikke uploadede en i sidste uge. Men jeg havde lige nogle ufærdige projekter, jeg skulle have rundet af og få ud af verden. Der var fart på i sidste uge. Men bare rolig! Jeg er tilbage med en ny video i denne uge og det er en Cams’ Testkøkken Ep. 2. Personligt kan jeg virkelig godt lide at lave de her videoer, så de bliver med sikkerhed ved med at komme op på kanalen. Denne uge laver jeg pizza, men ikke bare almindelig pizza. Hvorfor den ikke er almindelig må I se i videoen. Opskriften i denne episode er væsentligt nemmere og mindre omfattende, så her kan alle være med. Derudover er det en super lækker hygge-ting. Jeg hyggede mig i hvert fald i fredags, da jeg spiste pizzaen med mine forældre. Jeg er godt klar over, at det ikke er de sundeste opskrifter, men jeg prøver heller ikke at overbevise jer om, at det er noget I skal spise til hverdag. Hvis I kunne tænke jer at se mere til madlavning, enten her på bloggen eller på youtube, må I gerne skrive jeres forslag og idéer i kommentarfeltet.

Nu kan I få lov til at nyde synet af en super simpel og dejlig pizza. Enjoy <3

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.