NY VIDEO! Den Klogeste Tvilling ft. Magnus & Nanna

Hej med jer derude,

I dag kommer der en ny video ud på min kanal. Denne gang har den absolut intet med julen at gøre. Eller… vi filmede den faktisk, da vi var til vores årlige familiejulefrokost d. 25. december, men det kan kun gennemskue på en måde og det er fordi mine forældre, min mors søskende og mine bedsteforældre synger julesange i baggrunden. Det beklager jeg!

Men ellers er det en super sjov video og tusind tak til mine dejlige fætre Magnus og Mathias,  og min skønne kusine Nanna for at være med! Det var super lækkert. Videoen er en challenge mellem Nanna og Magnus, hvor vi finder ud af, hvem der er den klogeste tvilling. Vinderen bliver offentliggjort i videoen, så den kan I se lige nedenunder:

Ellers så håber jeg, at I har det fantastisk og så ses vi snart igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.