NY VIDEO (FORSINKET) // FEJLKØB & FAVORITTER I 2018

Hej venner,

Jeg beklager sådan, at ugens video ikke kom ud i mandags. Men jeg havde været sådan en kæmpe torsk at glemme mit sd kort hjemme i Helsingør… Så havde ikke mulighed for at redigere den i går aftes, da jeg kom hjem fra Aarhus. Desværre. Så den er en smule forsinket, men jeg håber I kan bære over med mig. Vil ikke lave skred i mit skema nu hvor det endelig går så godt! Så her er den, mine fejlkøb og favoritter i 2018. Jeg håber I vil se med 💕

God onsdag til jer allesammen! Jeg er tilbage på pinden efter en dejlige forlænget weekend i Aarhus 💪🏽

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.