NY VIDEO! Min Hverdagsmakeup Rutine

Beauty comes from the inside. Remember that!

Hej med jer derude,

I denne uges første video har jeg valgt at kaste mig ud i beautyverdens mest kendte video – hverdagsmakeup rutinen. Oh yes, jeg har filmet min første beautyvideo og det var faktisk helt fint. Dog er det en rutine, hvor at jeg taler jer igennem alle steps, derfor er det også en længere video. Men jeg gør det fordi, at I så får det fulde ud af min rutine med de teknikker jeg bruger, så det ikke bare er en video af mig der lægger makeup. For det ville ikke være optimalt. På den måde jeg har valgt at gøre det, får I alle mine råd med 🙂 Så kan man jo prøve dem, hvis man har lyst. Ingen tvang! Det var helt klart anderledes at filme, men samtidig også meget sjovt at prøve. Jeg er for første gang helt alene i en video, så det er jo også noget nyt. Jeg håber I kunne lide videoen og I må endelig gerne melde ud, hvis I kunne tænke jer flere videoer inden for denne kategori. Så skal jeg se hvad jeg kan gøre. Det er nemlig ikke de vildeste beautyevner jeg sidder inde med…. Desværre.

I kan se videoen lige nedenunder eller på min youtube kanal

Ellers så håber jeg I har det fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.