NY VIDEO! Mød Min Søster #1

Hej med jer derude,

I dag er der igen en ny video oppe på min kanal og det er den anden video i serien Mød min… Denne gang er det mød min søster #1. Det vil sige det er en video med min ældste  lillesøster, Kathrine. Denne video foregår på fuldstændig samme måde som med den anden, men det er sjovt at se, hvor forskellige udfald videoen alligevel har alt efter, hvem der deltager. Selvfølgelig er forholdene til mine søstre forskellige – det kan jeg ikke løbe fra. Men det er sjovt, hvor tydeligt det kommer til udtryk på kamera. Jeg kunne også mærke det undervejs som vi filmede. Det jeg beskriver lige nu, kan I sikkert nikke genkendende til, hvis I selv har søskende. Samtidig med at det kom bag på mig kom det alligevel ikke bag på mig… Hvis det overhovedet giver nogen mening… Men ligegyldigt hvad, kan I se videoen lige nedenunder. Og hvis I har lyst til at se den første video i serien “Mød min…”, kan I finde den på min kanal lige her.

Ellers så håber jeg, at I har det fantastisk og så ses vi snart igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.