NY VIDEO PÅ KANALEN // VLOG #10

Hej venner,

I ved det måske ikke, men jeg har faktisk en del videoer liggende, som jeg simpelthen bare ikke har fået redigeret. Hvorfor det ved jeg egentlig ikke, for jeg synes det er vildt hyggeligt <3 Tre af videoerne er vlogs. Gamle vlogs. Men jeg smider dem op på kanalen alligevel. Jeg håber det bliver kronologisk, men nu må vi se <3

Vloggen I får i dag, er en samling af klip fra i sommer, hvor jeg havde besøg af mine to søstre. De var her i tre dage og vi hyggede os simpelthen SÅ meget!

Hvis I kan lide videoen, så må I utroligt gerne gå ind på min kanal og vise den lidt kærlighed. Det vil betyde al verden for mig :-*

God dag til jer,

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.