NY VIDEO PÅ KANALEN! // VLOG #12

Hej venner,

Nu er jeg snart kommet igennem de mange vlogs jeg har haft liggende klar til redigering på min computer. Jeg har kun én mere tilbage. Jeg håber på, at den kommer op inden juli er omme. Men nu må vi se, for efter vi kommer hjem fra vores ferie, så skal jeg til at pakke mine ting ned i lejligheden og gøre klar til at flytte hjem… Men jeg skal gøre hvad jeg kan.

Videoen der kommer op i dag er også en vlog. Den er tilbage fra nytårsaften. Så en gammel en igen. I know. Jeg skal nok blive bedre til det… Men jeg kan bare ikke lade videoerne gå til spilde. Så hvis I har lyst til at se, hvordan jeg tilbragte min nytårsaften, så se med lige her:

Jeg kan fortælle, at mit ene ønske, det om at blive instruktør, rent faktisk kan blive realistisk. For tre uger siden spurgte bodyflow instruktøren her i Helsingør, Annika, om ikke jeg var interesseret i/havde overvejet at blive instruktør. Og der svarede jeg selvfølgelig med stort engagement JO! Så nu må jeg lige snakke med hende om det, når hun kommer tilbage fra ferie. For det skal jeg helt klart rykke på!

Jeg håber, at I har en dejlig ferie (hvis I har det nu) og at været er med jer hjemme i DK. Vi tager hjem på fredag, så vi nyder de sidste dage her i sommerhuset inden vi vender tilbage til virkeligheden derhjemme ❤

Mange ferieknus og kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.