NY VIDEO! The Color Run Night 2015

Hej med jer derude,

I dag er I så heldige, at der kommer endnu en video op på min kanal! To uploads på en uge ?!?!?!?! WTF? Det er jo kun fredag en gang om ugen og efterårsferie én gang om året, så selvfølgelig kommer der en ekstra video. Og jeg kan allerede sige nu, at ferien byder på flere videoer – så det kan I glæde jer til! Det er lidt lettere at overskue når jeg ikke har arbejde samtidig, det kan nemlig hurtig blive lidt presset, men jeg gør mit bedste for at opdatere bloggen tre gange om ugen og så en ny video hver tirsdag. Det fungerer super godt for mig lige nu, så jeg ikke lover for meget og det bliver en skuffelse, men at jeg derimod blogger og uploader sådan forholdvis ofte og så er alle glade. Inklusive mig selv – som jo et eller andet sted er det vigtigste. Jeg vil rigtig gerne på et eller andet tidspunkt nå op på to uploads og fire blogposts om ugen, men det kræver virkelig meget og med to jobs som jeg også gerne vil passe og familie, venner og tid til mig selv (så jeg ikke går ned med flaget) kan det hele godt blive lidt presset.

Men i hvert fald…. Her er der en ny video og det er en samling af alle de forskellige klip jeg har fra The Color Run Night i København tilbage i september. Det var super fedt og jeg håber I kan lide videoen! Se den lige nedenunder.

Ellers så håber jeg, at I får en fantastisk weekend og så ses vi snart igen!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.