NY VIDEO UDE!! // ONE PAIR OF PANTS, 4 DIFFERENT OUTFITS

Hej venner,

Som I jo nok ved, så har jeg en Youtube kanal. Den har jeg haft de sidste tre år snart. Men youtube er faktisk noget jeg også lavede ÅR tilbage, men jeg var bange for at fortælle det til nogen, så jeg stoppede hurtigt igen… Men nu er jeg altså stolt af det og jeg elsker at lave videoer, og jeg laver slet ikke nok i mine øjne! Videoen der kommer ud i dag, den er et lille eksperiment jeg har lavet og jeg håber, at I kan lide den. SE DEN NEDENFOR!

Ha’ en fucking AMAZING weekend venner! Jeg vil nyde, at jeg har fri og bare have det godt <3

Love you

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.