NY VIDEO! Vlog #2

Don’t worry. Be happy.

Hej med jer derude,

I dag er det tid til en ny video og dagens video er en vlog. Så nu gør jeg et forsøg på at redde den skuffelse, der opstod sidste uge da der ikke kom en video ud… (Hvilket jeg stadig er meget ked af) Men i hvert fald så er denne video en vlog og den er ok lang. Troede ikke den ville blive det, men det gjorde den. Det håber jeg er okay 🙂 Der er i hvert fald ingen grund til, at jeg går rundt og bekymrer mig over hvad I tænker osv. For der er ikke noget at gøre ved det nu. I stedet har jeg måtte glemme mine bekymringer og i stedet tænke positivt og glæde mig over alle de ting jeg ellers havde forude. For jeg havde en fantastisk uge i sigte med en passende mængde planer – så det var jo perfekt! Jeg startede med bare at ville vlogge til Color Run Night, men blev fanget af det og fik lyst til vlogge min weekend. Er blevet helt vild med at vlogge, men laver bare ikke de fedeste ting i løbet af en uge, så kan bare ikke gøre det hele tiden…. Men jeg håber I kan lide den (og ikke synes den er blevet for lang) og hvis ja så smid endelig et like eller en kommentar. Det vil jeg sætte stor pris på <3 Videoen kan I finde lige nedenunder og hvis I vil se mere til mine videoer, kan I finde et link til min kanal lige her.

Ellers så håber jeg bare, at I har det fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.