NY VIDEO! Vlog #3

Hej med jer derude,

I dag kommer der endnu en video – to uploads på en uge… Jeg gør det igen 😀 hahaha. Ej. Det er ikke så vildt igen, men jeg har glædet mig til at dele denne video lige siden jeg skrev dette indlæg. Den her video er en ny vlog, dvs vlog nummer tre. Den viser egentlig, ligesom min andre vlogs, hvad jeg får lavet i løbet af en dag. Men jeg vælger mine dage omhyggeligt ud. Derfor har jeg også valgt at filme en spændende dag som denne, hvor vi har masser af sjove ting at lave og sjove øjeblikke at dele. Det hele har jeg samlet i en video og jeg synes selv, at den er blevet meget sjov. Det var også super fedt at have Amalie med i en video, det har jeg nemlig ikke prøvet endnu. Jeg har gerne ville have hende med for hun er dejligt engageret i projektet og en kæmpe støtte for mig. Så det betyder rigtig meget. Hvis I kunne lide at hun var med, så like endelig videoen eller skriv en kommentar. Så kommer hun helt sikkert med i nogle af mine fremtidige videoer. Men I skal ikke trækkes længere…. Videoen kan I se lige nedenunder. Mine andre vlogs kan I se lige her.

Ellers så håber jeg at I har haft en fantastisk ferie og nyder det sidste af den og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.