NY VIDEO! Vlog #4 – KBH m. Mor

Hej med jer derude,

I dag blev dagen, hvor jeg endelig fik uploadet en ny video på min kanal! Halleluja! Den har været længe undervejs…. Men nu er den her, sammen med en lang række andre videoer som bliver uploadet i løbet af den næste måned. Yaaaaaay! Så nu kan I se frem til mere aktivitet på YT. Dagens video er endnu en vlog, men blot en af de mange der kommer. Jeg var i København og shoppe med min mor sidste mandag og vi havde en super hyggelig dag sammen. I kan se hele min dag i videoen lige nedenunder.

I må have det fantastisk og så ses vi snart igen!

Cams

P.S. Jeg er 90% rask. Jubiiiiii 🙂

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.