NY VIDEO! Who Is Most Likely To?

Hej med jer derude,

Jeg håber I havde en god ferie og har haft en dejlig weekend. Samtidig håber jeg, at I nød, at der var lidt mere aktivitet her på bloggen og youtube i efterårsferien. Jeg fik filmet lidt i ferien, så I kan se frem til nogle sjove videoer i fremtiden. Det bliver super godt! Trust me. Og apropos videoer så er det det indlægget i dag kommer til at handle om. Der er netop kommet en ny video op på min kanal og det er en video med alle mine søstre i. YAAAAAAAY.!!! Vi har filmet en “Who is most likely to?” video. Den mest perfekte video at lave med sine søskende. Det var helt vildt sjovt at filme og helt vildt fedt at filme med alle mine søskende. Jeg elsker, at de føler sig så rolige bag kameraet og ikke synes det er mærkeligt eller grænseoverskridende. De er så skønne og positive omkring hele det her youtube/blog projekt, så det er bare helt fantastisk! Det betyder så meget for mig.

Jeg håber I vil tage godt imod den og at I kan genkende jer selv i nogle af os eller kan genkende hele den der søskende vibe vi har. Lige meget hvad, så kan I se videoen lige nedenunder.

Ellers så håber jeg, at I har det fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.