NY VLOG OPPE PÅ KANALEN!

Hej med jer derude,

Jeg er ked af at det her indlæg ikke kom op i søndags som planlagt. Men min weekend blev brugt på virkelig at fokusere på mit nye job, og lære de forskellige ting udenad. Og det skal der også være plads til. Så jeg håber, at I kan bære over med mig. Jeg er i hvert fald tilbage på pinden igen. Så nu skal der blogges (ligeså godt som i sidste uge) Jeg smutter hjem til Helsingør senere i dag. Det glæder jeg mig til. Jeg har lidt forskellige ting planlagt i løbet af min tid hjemme. Så det skal nok blive rigtig hyggeligt! <3

Jeg slynger ud med vlogs for tiden, and trust me, there will be more to come! Så jeg håber, at I kan lide dem. I dag er – som I kan læse på overskriften – ingen undtagelse. Der er endnu en ny vlog oppe på kanalen. Det er VLOG #7, endnu en daily vlog, hvor I bliver taget igennem endnu en af mine fridage. Der bliver gjort rent, klargjort til flytning, hyggesnakket, shoppet og trænet <3 Jeg håber I kan lide de her vlogs selvom der ikke rigtig sker noget vildt.

Værsgo at se med!

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.