NY VLOG OPPE PÅ KANALEN!

Hej med jer derude,

Jeg håber, at I har det mega lækkert! Min lørdag har stået på min første Body Attack holdtime siden jeg er flyttet til Aarhus. Det var super godt at komme til det igen, og så er det mega lækkert, at de i fitdk Busgaden har det på holdplanen om lørdagen. SÅ FEDT! Slut for træningssnak. Jeg har fået redigeret en vlog til jer, og jeg synes selv den er blevet ret god. I må endelig gerne komme med feddback o.lign. enten her på bloggen eller inde på selve Youtube. Det er much appreciated <3 Det er en helt almindelig daily-vlog. Så hvis I kan lide den slags, så synes jeg, at I skal give den et lille kig.

Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.