Nyder De Sidste Dage

Hej med jer derude,

Jeg håber I har haft en rigtig dejlig Kristi Himmelfartsferie! Jeg er ked af, at der har været så meget stilhed på bloggen. Men lige nu (12.00) flyver min kæreste mod Cuba. Han skal dog først lige mellemlande i London og Toronto, før han lander i Havana. Grunden til at jeg skriver men, er fordi jeg har brugt de sidste dage på at være sammen med ham. Generelt har jeg bare brugt de sidste par dage på at pleje mine venskaber, forholdet til min familie og så lige nyde den sidste tid med Nicolai inden hans 30 dages adventure. Jeg vil ikke undskylde for meget, for jeg vil ikke føle mig presset af blog og youtube. Det er jo bestemt ikke hvad jeg ønsker. Så jeg tager det rimelig roligt og så kommer jeg jo altid tilbage. Jeg har bare haft brug for lidt luft til at tænke og være sammen med de mennesker jeg holder af. To af mine rigtig gode veninder rejste også til Rhodos i går og de skal altså være afsted i 4 måneder….. Så dem skulle jeg også sige farvel til. Så jeg har altså brugt min tid på noget andet i første omgang.

Men jeg er her stadig og jeg har stadig masser på hjerte og masser af ting at dele med jer, så bare rolig!

Nyd solskinsvejret og så ses vi snart igen <3

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.