NYE SNEAKS // Nike & Vans

Hej med jer derude,

I dag kommer der lige et lille hurtigt indlæg om de to nyeste par sneaks jeg har tilføjet til min samling. Begge par sko købte jeg tilbage i december da, som nævnt i dette indlæg, Nakedcph kørte en rimelig awesome julekalender med mega fede rabatter. Det første par er et par Nike Air Huaraches i farven Triple Black og det andet par er et par Vans slip-ons i hvid læder. På trods af, at jeg købte skoene om vinteren, så har jeg kunne have dem en del på, da temperaturene jo først nu er blevet rigtigt kolde. Så jeg har fået dem brugt og er ultra glad for mine køb. At jeg har brugt dem, kan selvfølgelig også ses på skoene, så tag jer endelig ikke af snavs og pletter. De er alså kommet efter brug.

IMG_0664

IMG_0678 IMG_0675 IMG_0674 IMG_0670 IMG_0667 IMG_0666 IMG_0680

Vans: http://www.nakedcph.com/commodity/2330-vans-classic-slip-on-lx-vlt

IMG_0681 IMG_0685 IMG_0686 IMG_0687 IMG_0689IMG_0690 IMG_0691

Nikes: http://www.nakedcph.com/commodity/3483-nike-sportswear-air-huarache-run

Begge par kan stadig købes på hjemmesiden og begge par er faktisk sat ned i pris lige nu 😛

Til sidst så håber jeg bare, at I kan lide billederne og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.