New Hobbies #1 // Strikke

Hej med jer derude,

Jeg håber at I alle har haft en dejlig fredag indtil videre. Min uge har været meget presset med arbejde og så har jeg været totalt flad på energi. Dette i modsætning til sidste uge, som var vildt rar, stille og rolig, men samtidig produktiv. Indlægget i dag bliver om en af mine nyeste hobbyer nemlig det at strikke. I know…. Gammel kone agtigt, men jeg blev simpelthen så grebet af det sidste skoleår, da jeg havde håndværk og design (håndarbejde + sløjd) med 5. klasserne. Jeg lærte nemlig at strikke af min bedstemor helt tilbage da jeg var lille, men så har jeg ikke gjort det siden. Derfor sad det stadig i mig og jeg fik hurtigt fat i teknikken igen. Da jeg så nåede frem til sommerferien og ikke havde håndarbejde mere, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvor fedt det kunne være at strikke et eller andet. Derfor gik jeg i Føtex købte to nøgler garn i to forskellige grå nuancer og besluttede mig for at strikke et halstørklæde. Garnet jeg bruger til mit halstørklæde er 100 % akryl. Jeg er nemlig meget følsom over for uld, så det undgår jeg fuldstændig at have på.

Jeg fandt lidt videoer på youtube der hjalp mig på vej, for jeg kunne kun slå masker op og strikke ret… Så jeg var nødt til at kigge op på, hvordan man strikkede vrang og lukkede sit striktøj. Videoen jeg så var den her. På billederne nedenfor kan I se, hvor langt jeg er nået med projektet. Der er et langt stykke endnu, men jeg er målbevidst. Det skal nok blive godt, når det bliver færdigt.

img_2916 img_2918 img_2919 img_2920

Udover halstørklædet til mig selv, har Nicolai spurgt om ikke jeg vil strikke nogle klude til ham. Jeg har taget udfordringen op og skal ud i morgen for at købe bomuldsgarn, da det er bedst at bruge til klude. Derudover er det også et mindre projekt end et halstørklæde, så det skal nok blive sjovt. Det vil jeg helt sikkert også skrive et indlæg om, når jeg er kommet i gang med det.

img_2914img_2913

Her er et lille sneak peek af en pakke jeg modtog i går fra Missguided 😛 Haul video coming up!

I må have en dejlig weekend <3

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.