O MY BAG WISHLIST // DE HER TASKER DRØMMER JEG OM!

Hej venner,

Nu kommer der sørme endnu et indlæg til jer. Denne gang hopper vi tilbage til Fashion-kategorien! Endnu en af mine yndlings emner <3

Jeg kan huske, da jeg startede min rejse mod en mere bæredygtig garderobe, at jeg faldt over et hollandsk taske/accessories brand ved navn O MY BAG. Jeg fandt dem på Instagram, men fik faktisk også lov til at opleve deres produkter in real life, da jeg besøgte butikken RES-RES tilbage i juni måned sidste år. De var utroligt lækre og jeg har egentlig bare ventet på, at jeg havde en anledning til at købe en ny taske. For når den dag kom, så skulle jeg have en derfra!

Nu tænker I måske, Camilla hvordan kan det være, at O MY BAG de er så gode? Jo, det er de fordi, de tænker gennemsigtighed ind i deres produktion. De er ikke i tvivl om, hvem der producerer hvilken taske og hvor. De bruger ingen skrappe kemikalier til farvningen af deres læder, deres læder er et restprodukt fra kødindustrien og bliver derfor ikke produceret udelukkende til modebranchen. De bruger også økologisk bomuld i deres produktion og deres indpakning er altsammen i genanvendt materiale. De gør også en masse andre ting, men dem har jeg tænkt mig at gå mere i dybden med i et seperat indlæg om O MY BAG! En anden ting der også er lækkert ved det hollandske brand. Det er, at de virkelig laver nogle tidsløse design, så man er sikret at købe et produkt man kan have i sin garderobe for evigt. Jeg skal så samtidig også sige, at nu hvor de ikke bruger skrappe kemikalier til farvning af deres produkter, så kan man altså ikke finde en helt blå, helt pink eller her gul taske i deres sortiment! Bare lige en lille bemærkning.

Jeg har nedenfor samlet en lille ønskeliste (deraf indlæggets titel) Taskerne er allesammen nogle jeg har kigget på længe og som vil give mening for mig at købe i forhold til min nuværende taskesamling. Jeg har en lille sort crossbody fra H&M som lever på sine sidste dage, så den vil jeg gerne skifte ud med en mere bæredygtige model og så skal jeg også have et sleeve til min nye MacBook, så den ikke samler støv i tasken og så  kan blive passet godt på! Og til sidst her jeg en fin lille sort pung, hvis dage også er talte… HURRA for dårlig kvalitet og dårlige valg tilbage i gymnasiet, hvor jeg ellers havde penge nok?!?. Men ja prioritering. Jeg ville hellere have mere end jeg ville have godt. Kvantitet fremfor kvalitet. Hvad tænkte jeg?

Emily Crossbody I sort Croco HER // Den perfekte erstatning af min sorte crossbody fra H&M

 

Audrey Mini i rød HER. Den er SÅ smuk! Det her billede retfærdiggøre den slet ikke… Så pls tjek linket!

Scarlet tasken i sort Croco HER // Tasken med plads til en 15″ computer

På ønskelisten har der også været plads til at drømme lidt. HIHI! Så der er også to tasker på, som jeg bare ikke kan modstå. Den store sorte i Croco, der er det feminine svar på den klassiske laptop bag og så den smukke røde crossbody!! Den er jeg helt skudt i! <3 Den taske kan man også få i sort croco og den er jeg ligeså skudt i… Det er ikke godt…

Forhåbentligt er nogle af taskerne/tilbehøret blevet mine inden året er omme! Det er i hvert fald drømmescenariet. Hvad tænker I? Har I fået en ny taske på radaren? Hvis ja, så fortæl mig endelig om den eller smid et link i kommentaren 😉

 

 

 

 

 

 

 

Croco Sleeve HER   Cotton Sleeve HER

Det her er de to sleeves jeg har kigget på. Men jeg er i tvivl om, hvorvidt de passer til min computer, da de ændrede størrelser i MacBooks gør, at deres sleeves ikke passer perfekt længere. Men jeg har tænkt mig at skrive til dem 🙂 Og måske I også kan se, at jeg er ret vild med deres Croco læder. Det er altså MEGA flot, og giver bare noget mere/andet end almindeligt sort læder.

En lille bonus jeg også lige ville fortælle om er, at inde på O MY BAGs hjemmeside er, at de har små videoer der viser taskerne og deres rummelighed. Mega fed detalje synes jeg!

Det var vidst alt for nu!

Håber I har en dejlig dag allesammen og husk så at nyde hinanden og nyde omgivelserne.

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.