ØNSKELISTE 2020 // HVAD EN TØJGLAD, MEN PRAKTISK SOON TO BE 24-ÅRIG ØNSKER SIG I FØDSELSDAGSGAVE

Med kun en måned til min fødselsdag, har jeg været i gang med at lave en lille ønskeliste. Jeg ved der er både for og imod den slags, men i min familie er det altså noget vi opererer med og det fungerer utroligt godt for os. Der er plads til man køber ting fra listen og ting som ikke er på listen, og så er det aldrig blev brugt eller opfattet som en bestillingsliste. Bare lige så vi har det på det rene. Med det sagt, har jeg lavet en ønskeliste som jeg tænkte jeg ville dele med jer. Jeg (og resten af min familie) er ihærdig bruger af Ønskeskyen, som indtil fornyligt var ejet af PostNord. Nu er det vist sit eget. Her samler jeg mine ønsker, ting jeg bliver vild med, vil spare op til, etc. løbende, så jeg hele tiden har dem ved hånden og kan huske mig selv på, hvad det er for nogle ting, jeg i virkeligheden går og drømmer om. Jeg undgår impulskøb og får lavet mig en oversigt, som jeg selv kan bruge og som, når muligheden byder sig, kan blive til en ønskeliste.

I år er listen meget præget af, at jeg ikke bor hjemme længere, den er blevet lidt mere praktisk. Vores stegepande har mistet al belægning/emalje, vi mangler ovnhandsker, og fordi jeg spilder meget når jeg laver mad, så er et forklæde på ønskelisten i denne omgang. Stegepanden har vi undersøgt og den var testvinder ved Forbrugerrådet Tænk, og deres tests elske vi, så den røg straks på listen. Ovnhandsker og forklæde er begge lavet i GOTS certificeret økologisk bomuld og kommer fra det danske mærke The Organic Company. De designer tekstilprodukter til dit hjem i høj kvalitet og med respekt for planeten og mennesker. Jeg har allerede stofservietter derfra, som jeg er meget glad for, derfor så jeg dem som oplagt til ovnhandsker og forklæde. Jeg vil så gerne gøre noget der, hvor jeg kan, og her var en mulighed for at træffe et bedre valg.

Men som I nok kan se, er der også blevet plads til lidt selvforkælelse. For det det synes jeg altså, at man skal have lov til på sin fødselsdag. Plads til de ting som man ikke lige bruger penge på, fordi man har travlt med at bruge penge på alle dagligvarer produkterne, personlig pleje, etc. Jeg bruger fx. aldrig penge på at gå i biografen, derfor elsker jeg at få gavekort dertil. Jeg har gjort plads til lidt garderobeforkælelse, jeg er nemlig ved at skabe en lækker sommergarderobe, som jeg rent faktisk gider bruge (modsat den jeg har nu. Det kommer der mere om i mit næste indlæg) Jeg har en bog på listen, jeg elsker nemlig at læse, men hader at bruge penge på bøger, så en bog på ønskelisten er et must! Denne handler om at investere. Og så har jeg en mascara på listen, da jeg er ved at løbe tør 😅 Den lyder godt nok tør min ønskeliste, nu som jeg sidder og skriver det, men jeg synes den er lækker nok..

Det var hvad jeg havde at byde på i dag. Så kan min familie også begynde at tænke på gave inden de går helt på sommerferie. Er der nogle af jer der er julibørn? Og går som går og glæder sig til fødselsdag? Det gør jeg nemlig altid, selvom jeg i år bliver 24, så tror jeg faktisk kun, at min begejstring for fødselsdage er steget med alderen. Jeg ELSKER det.

Må I have en dejlig sommer! og evt. dejlige fødselsdage derude <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.