ØNSKELISTE FOR 2019

Hej venner,

Jeg har de sidst mange år lavet en “års-ønskeliste”. Det har jeg gjort for at visualisere mine mål, fordi jeg rigtig ofte får lyst til at købe ting i løbet af året, fremfor at spare op til de ting jeg virkelig gerne vil have! De ting jeg har ventet på længe. Som jeg ikke bare lige får råd til. Den er glippet lidt de sidste par år, så jeg tænkte, at jeg ville genindføre års-ønskelister igen.

Her er de. Den collage ser virkelig kedelig ud. Men det er alt sammen noget, jeg gerne vil investere mine penge i. Gode ting der holder. Ting jeg kan beholde længe og være glad for i lang tid.

Y-stolen er en klassiker og simpelthen et fantastisk smukt stykke håndværk. Jeg har en meget stor svaghed for dansk design. Det kan altså bare noget helt særligt. Så den står øverst på min liste!

Støvlerne fra Dr. Martens prøves jeg på inden jul, da mig og Nicolai skulle dræbe noget tid i København. De var altså møg lækre. Mine sorte støvler fra H&M, der har fulgt mig trofast i 6 år ca, de var altså trætte. Der var kommet en kæmpe flænge i hver af dem, så vandet trak op igennem skoen og gjorde mine fødder våde. Ikke fedt. Så det er tid til nogen nye (og især nu, hvor der falder sne og er vådt og koldt over det hele) Jeg har dog ikke kunne opstøve nogle bæredygtigt producerede støvler der falder i min smag… Så derfor har jeg netop haft øje på Dr. Martens, da deres støvler altid har været kendt for at være super holdbare.

Bæltet er fundet på Vestiaire Collective. Men det skal egentlig bare illustrere, at jeg leder efter et lækkert sort bælte til mine bukser. Gerne genbrug og med gold hardware. Det kan jeg bare bedst lide. Det jeg har nu fra H&M er for stort og dur ikke så godt i højtaljede jeans (som er det eneste jeg går med)

Hue og halstørklæde i sort. Jeg vil gerne selv strikke dem i lækkert økologisk bomuldsgarn fra Karen Klarbæk. Så har jeg noget der matcher mine sorte luffer!

MAXIKJOLER!! Det er altså bare blevet min yndlingsstyle. Siden jeg købte min brugte mesh Ganni kjole, har ikke kunne lade vær med at opstøve brugte Ganni kjoler på Tradono. Lige nu har jeg tre i sigte (men har slet ikke råd…) Den hvide kjole er fra Skall Studios nye S/S 19 kollektion.

Og så er der det fine “kunsttryk” fra Johanne Kohlmetz shop. Trykket her er godt nok udsolgt. Men det er bare så fint og jeg drømmer bare om mere kunst på væggene. Elsker det liv, farve og detalje billeder kan give!

Så der fik I den. Min lille liste om ting jeg drømmer om at investere i i 2019. Håber I kunne lide indlægget ✨ Jeg kunne godt tænke mig at vide, om I har nogle ting I godt kunne tænke jer at investere i i år? Let me know!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.