OKTOBER OUTFITS

Hej venner,

Jeg har samlet mine oktober outfits i indlægget her! Så kan I få lidt inspiration 😉 Jeg lavede et lignende indlæg om august, det kan I læse HER

 

En hvid t-shirt sammen med min yndlings nederdel 😍 Det er ligegyldigt hvilken sweater/strik jeg kombinerer den med, den ser godt ud hver gang!

T-shirt // Organic Basics     Sko // VANS     Nederdel // Loppefund (marked)

 

Et af mine nyeste loppefund. Den flotte slå om bluse fra Mango, som stadig havde mærke i da jeg købte den… Elsker dens business look, der får mit outfit til at se knivskarpt ud på trods af, at jeg har de mest chilleren og flowy bukser på.

T-shirt // Organic Basics     Bluse // Loppefund (marked)    Sko // VANS     Bukser // Monki

 

Det her outfit var lækkert. Kjolen er et af mine nyeste loppefund. Den er så fin og et stykke tøj der er perfekt til lag-på-lag her i efteråret. Min kæreste sagde jeg lignede en fra Jesus & Josefine (I ved julekalenderen??) men samtidig sagde han også, at den klædte mig… Så jeg lod kommentaren passere og følte mig godt tilpas i mit outifit!

T-shirt // Organic Basics     Kjole // Loppefund (marked)     Sko // Adidas (limited edition)    Bukser // Monki (gamle)

 

Et super basic outfit, sorte jeans (med min bambus leggings fra boody), sorte støvler en grå strik og så min lækre nye frakke 😍 Simpelt men godt!

Frakke // Loppefund (Tradono)     Sorte Leggings // Boody     Støvler // H&M (gamle)     Strik // Missguided

 

Det var et lille udpluk af mine outfits i oktober. De var meget blandede må man sige. Men måneden bød også både på 19 grader og høj sol. Men 14 dage efter temperature under frysepunktet….. Så det afspejler mine outfits tydeligvis også. Hvis I vil se flere af mine outfits, så lagde jeg en video ud i mandags med hvad jeg havde også havde på i oktober. Den kan I se HER 🎉

 

Jeg håber I kunne lide indlægget!

Og så må have en dejlig weekend. Min bliver brugt i gymnastikkens tegn med flere timers konkurrence både i dag og i morgen, så må vi se om jeg lever på mandag 😅

Tak fordi I læste med

Mange knus

Cams

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.