Olympéa by Paco Rabanne // New In

Hej med jer derude,

Jeg håber at I alle har haft en dejlig start på ugen. Jeg brugte min weekend i Aarhus hos Nicolai, så jeg har virkelig slet ikke skænket bloggen en tanke. Det handler om at nyde den tid vi har sammen. Men nu er en ny uge gået i gang, jeg var på arbejde i går, men i dag har jeg har haft fri, så jeg har fået ordnet en masse blog og Youtube relateret. Så det er super godt!

For nogle uger siden købte jeg en ny parfume, da jeg var løbet tør for den jeg plejede at bruge i hverdagen… Denne gang var det dog tid til noget nyt og som jeg har skrevet om i dette indlæg, fik jeg interesse for parfumen Olympéa af Paco Rabanne.

img_2762img_2771img_2773

Duften er i en lidt anden stilart end de parfumer jeg plejer at have på til hverdag. Den her duft er stadig frisk, men på en lidt tungere og mere feminin måde. Uden at blive mormor agtigt. Den har en god blanding af sød frugt duft og blomsterduft uden at den bliver for kraftig og dræbende. Jeg hader parfumer du kan lugte på lang afstand og som man nærmest falder om af at dufte til. Det gør denne heldigvis ikke. Den har som sagt mere tyngde, men det dufter man slet ikke, når den kommer på huden. Den er helt perfekt. I hvert fald for mig.

img_2759img_2792img_2794

Udover den skønne duft er flaskens design også utroligt lækkert og ser virkelig eksklusivt ud. Nicolai sagde sågar “den ser dyr ud”, da han så flasken her i weekenden 🙂 Men det var heller ikke fordi den var super billig. Det synes jeg dog de færreste parfumer er…. Matas forhandler den bl.a. og der koster flasken med 50 ml. 565 kr. Men med den holdbarhed parfumen har, så vil denne størrelse flaske holde i et rigtig godt stykke tid på trods af dagligt brug. Jeg kan stadig dufte den om aftenen inden jeg går i seng og duften har endda sat sig godt fast i mit armbåndsur, at jeg kan dufte den i dag, hvor jeg ikke har parfume på! Så det er klart pengene værd.

img_2798

Den er i hvert fald blevet min helt store favorit!

Håber I kunne lide indlægget.

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.