OM & KONTAKT

HVEM?

Mit navn er Camilla. Jeg er 22 år. Arbejder hårdt for det jeg gerne vil, men sætter også tid af til at passe på mig selv. Jeg er livsnyder, jeg hader at stresse over fremtiden (så det lader jeg vær med) og så tager jeg det hele i mit helt eget tempo.

Jeg elsker alt der handler om grøn energi, klima og bæredygtighed!

Og samtidig elsker jeg også mode og beauty og alt derimellem. Men har måtte indse at de to ting ikke altid går hånd i hånd med miljøet. Heldigvis er der masser af skønne mennesker derude, der har lavet en masse miljøvenlige udgaver af alt det jeg godt kan lide og heldigvis for dét!

Jeg elsker at tegne, designe, spise chokolade, drikke chai, planlægge og lave to do lister og andre sjove lister. Jeg er storforbruger af notesbøger. ups.

HVAD?

Lige nu er jeg blevet færdig med et halvt år på Skolen for Kunst & Design her i Aarhus. Skolen forbereder en til at søge ind på de kreative videregående uddannelser både her i landet, men også andre steder i Europa.

Derudover arbejder jeg som souschef næsten fuldtid på VACA – Mexican Finger Food.

Til sidst “arbejder” jeg også som frivillig i organisationen UngEnergi (Aarhus afdelingen) Her laver vi alt slags arbejde med fokus på ung til ung formidling. Vi kommunikerer grøn levevis ud til andre unge. Det sker gennem forskellige events, workshops, oplæg osv. Vildt fedt!

HVOR?

Lige nu er jeg bosat i Aarhus C. Men jeg kommer oprindeligt fra Helsingør i Nordsjælland. Der boede jeg med mine forældre og mine tre mindre søstre indtil sommeren 2017, hvorefter jeg flyttede over til min kæreste i Aarhus. Udover at bo med min kæreste, Nicolai, bor jeg faktisk også sammen med Rasmus og Frederik. Rasmus er en af Nicolai og Frederiks bekendte (nu er vi slef alle venner) og Frederik er vores ven fra gymnasiet <3 Vores ejet lille bofællesskab.

HVORNÅR?

Jeg startede bloggen (lifethroughcams.dk) i september 2015. Men desværre med det forkerte udgangspunkt og den forkerte vinkel. Det vidste jeg dog ikke på daværende tidspunkt! Men det har jeg heldigvis fundet ud af nu. Nu blogger jeg nemlig om alt det jeg bloggede om før, men med en bæredygtig og grøn vinkel. Ligesom jeg kan lide det.

Samtidig med bloggens start i 2015, oprettede jeg også min youtubekanal. Life through Cams (livet gennem kameraer/Cams (mit kælenavn)) her har jeg filmet alle slags videoer. Men igen med det forkerte fokus. Heldigvis opdagede jeg ret hurtigt at jeg var glad for at lave vlogs (altså videoer om min dag o.lign) og det udgangspunkt var det helt rigtige for mig! Så det gør jeg stadig.

OG TIL SIDST HVORDAN?

 

 

 

HVOR KAN DU FINDE MIG OG KONTAKTE MIG?

E-mail: lifethroughcams@gmail.com / camillaerasmussen@hotmail.com

Instagram: @sustainablefashionfreak

Youtube: @lifethroughcams