OM & KONTAKT

OM 

Mit navn er Camilla, jeg er 23 år gammel og studerer på nuværende tidspunkt Sustainable Fashion på Københavns Erhvervsakademi.

Jeg bor i Helsingør, men bruger også meget af min tid i København og Aarhus, så der kan I også finde mig.

Jeg skriver primært om bæredygtig mode, da det er der mit interesseområde er. Men jeg nyder også at dele åbent og ærligt ud af min personlige grønne omstilling. Jeg har været i gang med min blog og instagram ‘Sustainable Fashion Freak’ siden 2018.

Jeg har for nyligt været i praktik v. det bæredygtige mode og smykke brand Laøhlé (Aarhus)

SAMARBEJDER & KONTAKTINFO

Jeg på nuværende tidspunkt haft gang i et par samarbejder, men er altid åben for nye, så længe de stemmer overens med mine værdier og mit budskab. Så arbejder du, din virksomhed el.lign. med bæredygtighed er I mere end velkomne til at kontakte mig, dog har jeg lige et sæt af groundrules jeg sætter pris på, at både jeg og virksomheden som udgangspunkt overholder.

 1. Et samarbejder forudsætter et fysisk/telefonisk møde forinden, hvor der er tid til at gå mere i dialog og forventningsafstemme i forhold til samarbejdets indhold og præmisser, samt det vigtigste: er vi et reelt match.
 2. Jeg modtager som udgangspunkt ikke gaver som betaling for at lave et stykke arbejde. Det gør jeg ikke af den simple årsag, at jeg skal betale skat af produktet og arbejdet derfor kommer til at koste mig penge. I stedet ser jeg hellere at vi finder frem til en fælles løsning, der kommer begge parter til gode.
 3. Jeg laver sjældent salgskampagner, da det går mod mit eget princip med, at vi ikke bare skal købe løs. I stedet vil jeg langt hellere lave nogle gode og dybdegående kampagner med fokus på brand-awareness, der (forhåbentligt) kan strække sig over længere tid og styrke samarbejdet.
 4. Jeg indgår ikke samarbejder med virksomheder eller for produkter/services jeg ikke selv bruger eller vil bruge/købe. Det er simpelthen ikke troværdigt. Så hvis I ikke høre fra mig, eller jeg takker nej, er det nødvendigvis ikke fordi værdierne ikke er i orden, men at det personlige og stilmæssige match ikke er der.
 5. 100% transparens!

 

Jeg er åben (men også kritisk) så hvis I ser et match med mig og mit budskab kan I kontakte mig på mail: camillaegebergrasmussen@gmail.com

 

Mine nuværende samarbejder inkluderer bl.a.:

 • Det Kollektive Klædeskab (ambassadør)
 • Kongstad Studio
 • Organic Basics
 • Sustain Yearly
 • Grums Aarhus
 • Langsamt