Phi Phi Islands // Øudflugt pt. 3

Hej med jer derude,

Jeg har haft lidt halvtravlt med arbejde de sidste dage (har skulle rette 53 opgaver.. Og jeg er endnu ikke færdig) så det har prioriteret lidt højere end bloggen. Sorry guys.. Men som I nok kan regne ud, er jeg langt fra færdig med mine Thailand indlæg. Derfor får I nu det tredje øudflugt indlæg. Da vi var færdige med at snorkle, var det tid til frokost og det spiste vi på den ene af Phi Phi øerne, Koh Phi Phi Don. Der var den lækreste buffet med alt fra thai til spaghetti og lækre salater. Det blev vi ret glade for, da vi på dette tidspunkt på rejsen, ikke havde fået et tilfredsstillende frokostmåltid. Alt ved turen var jo helt fantastisk, så I får selvfølgelig nogle flere billeder. Det ligner jo dem man ser på insta og på postkort. Man tør jo slet ikke drømme om, at det virkelig ser sådan ud, men det gør det! Der ER virkelig ligeså flot som på billederne. Det er breathtaking og klart noget jeg vil anbefale, at man oplever på et tidspunkt i livet. Det er det hele værd og det er synsoplevelser jeg vil have forevigt oppe i gemmeren. Jeg har aldrig set noget lignende. Men jeg har selvfølgelig heller ikke set så meget… Hahah….

Here you go!

IMG_0963 IMG_0964 IMG_0965 IMG_0966 IMG_0967

Det her var udsigten fra vores speedbåd ind mod Koh Phi Phi Don. Vandet er jo ubeskriveligt flot! Jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Så jeg har taget milliarder af billeder af det – ups 😉

IMG_0988 IMG_0980 IMG_0974 IMG_0969 IMG_0968

Her ser I så de lækrer omgivelser vi spiste frokost i. Længere omme bag træerne på det nederste billede, der var sådan et en kæmpe åben “hal”. Det var der vi spiste. Det var helt fantastisk smukt! Virkelig guf for øjnene. Selvfølgelig var Johanna også klar med telefonen til at tage nogle lækre billeder. Det skal man bare. Alle gør det! Øen var langt mere turistet end der, hvor vi boede. Det kunne vi både se på menneskerne, fartøjerne og priserne 😉 Men det var så lækkert.

IMG_0993 IMG_0995 IMG_0996 IMG_1004 IMG_1006

Jeg håber I bliver ligeså betaget af billederne som jeg gør. Jeg siddet tilbage med en følelse af, at det simpelthen ikke kan passe, at jeg har taget de billeder. Det er så surrealistisk, men fedt på samme tid! Jeg er så taknemmelig for, at jeg har haft muligheden for at tage på sådan en tur i tre uger og bare opleve verden. Det er helt fantastisk og jeg kan med sikkerhed sige, at jeg er blevet afhængig. Jeg håber så inderligt for jer, at I bliver inspireret til selv at tage ud og se verden.  Jeg håber I er i den position, at I rent faktisk har muligheden for at gøre det. Alle mine tanker går til jer lige nu! Og  så håber jeg, at I bærer over med den svage blogging… <3 Jeg elsker jer.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.