Phuket FantaSea // Thailand 2016

Hej med jer derude,

Da Johanna og jeg var i Thailand tilbage i marts/april brugte vi en af vores sidste aftener på at besøge det yderst velkendte og latterligt populære Phuket FantaSea. Phuket FantaSea er en kæmpe “forlystelsespark”, der er meget i stil med Tivoli faktisk. Dog er der ingen rigtige forlystelser, men istedet har de levende elefanter man kan ridde på og fodre. Pr. betaling selvfølgelig 😉

img_2069 img_2071 img_2072 img_2073 img_2074 img_2075 img_2077 img_2093 img_2095 img_2096 img_2097 img_2099

Hele parken er sindssygt overdådigt i design og udsmykning. Der er ikke sparet på bling, lys og farven guld. Men det kan I også se på de billeder jeg har taget derfra.

img_2079 img_2088 img_2086 img_2083img_2087 img_2082 img_2081img_2084 img_2080

Udover underholdende boder, udsmykning og souvenirbutikker, er Phuket FantaSea meget kendt for sin aftenforestilling. Aftenforestilling er et skuespil, der beskriver historien om et fantastisk rige, der kommer til at lide under en forbandelse. Heldigvis bliver riget selvfølgelig reddet af den nye prins og hans trofaste elefant. Showet er helt ekstremt med jeg ved ikke hvor mange mennesker, rekvisitter og levende dyr. Men underholdende og interessant, det var det. Bestemt en anderledes oplevelse end det man er vant til… Tro mig. Jeg har aldrig set noget lignende. Der manglede seriøst ingenting! Der var levende høns, der løb tværs over scenen… Jeg har ingen optagelser eller billeder fra showet, da man ike må optage derinde. Men jeg tog masser af billeder af “elefantslottet”, hvor forestillingen foregår. Billederne ovenfor, var før solen gik ned, men så snart mørket faldt på, så fik bygningen lige pludselig endnu mere udsmykning.

img_2107img_2108 img_2113 img_2109Udover forestilling, man selvfølgelig køber billet til. Så kan man betale for at få middag inkluderet. Det gjorde Hanna og jeg selvfølgelig. Man skal jo have den fulde oplevelse 😉 Restauranten tilbyder en kæmpe buffet med en lang række forskellige retter og jeg skal komme efter dig. Så vi gik ikke sultne i seng den aften. Til middagen har man på sin billet fået tildelt et bord og en plads, så man nemt kan finde et sted at sidde i den kæmpe store sal, der – ligesom resten af Phuket FantaSea – er spækket med detaljer, lydeffekter og andet spas. Vi oplevede to eller tre forskellige optog/mini-forestillinger på den halvanden/to timer vi sad der. Heriblandt overrækkelsen af en flaske vin til en gæst. Den bliver skam ikke bare serveret, nej, den kommer ned fra loftet i favnen på en fe, der mindede mig utroligt meget om Klokkeblomst… Så ja, selv middagen er en forestilling.

img_2094img_2100 img_2104 img_2103 img_2101

Jeg håber I kunne lide indlægget og hvis I nogensinde kommer til Phuket, så tag lige et besøg i Phuket FantaSea. Er der nogle af jer der allerede har været der før??

Det var alt i denne omgang. Jeg håber I har det godt allesammen <3

Varme hilsner fra Sri Lanka

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.