Projekt: “Tøm Min Computer”

Hej med jer derude,

De sidste fire dage har jeg arbejdet på at tømme min computer og sortere i mine filer på min computer. HOLD NU OP, hvor tager det bare lang tid. Hvorfor har man så meget lort (eller.. Det er hele er ikke lort) Det tager en krig at sortere alle mine billeder i forskellige kategorier. Pyha. Men det betyder også, at jeg får kigget tilbage på en masse skønne minder og lækre feriebilleder. Så nu kan jeg ikke andet end at glæde mig til Thailand. (OM TO DAGE! Siger det bare) Det bliver så skønt at få fornyet energien, komme væk fra hverdagen og suge en masse nye indtryk til sig! Det bliver godt med ny inspiration. Det glæder jeg mig virkelig til. Men tilbage til computeren. Jeg er nødt til at købe en ekstern harddisk ellers får jeg et seriøst problem. Så det skal jeg lige have løst inden jeg rejser (presset) Jeg har faktisk alt for mange ting jeg skal nå inden jeg rejser. Ringe til lægen, købe fødselsdagsgaver, købe det sidste til Thailand, købe en fucking ekstern harddisk, pakke færdigt, tjekke dokumenter, sende mails/oplysninger og jeg ved ikke hvad. Men det hele skal jo nok løse sig i sidste ende. Det virker bare så uoverskueligt lige nu her til aften -,-‘

IMG_7723

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billederne er fra vores ferie ved Gardasøen 2014! Jeg håber I har det fantastisk og så ses vi snart igen (måske før Thailand, måske ikke)

Masser af kærlighed og god påske til jer!

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.