Real Techniques // New In

Hej med jer derude,

I dag kommer der et super lækkert indlæg. Jeg er mega lykkelig og total obsessed med mine nye makeup børster fra Real Techniques. Jeg købte mine første børster derfra for ca. 2 år siden og har været rigtig glad for dem. Derfor gjorde jeg et kæmpe indkøb (pga. jul/januar udsalg) og købte måske lidt for mange børster. Men på den anden side, stod jeg og manglede en del børster til de forskellige steps i min rutine og jeg havde samtidig nogle gamle jeg ville have skiftet ud. Og så sparede jeg også en del penge. Der var nogle ret gode procenter på nogle af dem. Nedenfor får I lige en masse billeder jeg tog + detaljer og informationer.

IMG_0617 IMG_0616

Her er alle de børster jeg købte fra deres Bold Metals Collection.

IMG_0618IMG_0621

Her er de tre børster jeg købte fra deres almindelige serie.

Jeg modtog børsterne om morgenen på nytårsaften, så jeg tog dem selvfølgelig i brug med det samme og har brugt dem lige siden, så jeg kunne give en ordentlig “anmeldelse”. Der er på nuværende tidspunkt nogle børster jeg ikke har brugt, men det skal nok komme. Anledningen har bare ikke være der. Men jeg har både brugt fra Bold Metals kollektionen og deres almindelig børster. Alle har været fremragende og gør et godt stykke arbejde!

IMG_0647 IMG_0646

Alle 10 børster samlet. Klik ind på Lookfantastic (siden, hvor jeg købte børsterne) lige her.

IMG_0642IMG_0627

Her er to af de guldfarvede børster fra BM Kollektionen, dem jeg vil gætte på hører under kategorien BASE. Børsten til venstre er en Arched Powder Brush no. 100 og børsten til højre er en Triangle Foundation Brush no. 101. Begge børster er utroligt lækre og bløde. Det er en helt fryd at tage pudder på med den blødhed.

IMG_0640IMG_0637

Alle tre børster på billedet her er til øjenmakeup og er derfor sølvfarvede. Hvis vi starter fra venstre har vi først den børste der hedder Oval Shadow Brush no. 200. Dernæst Pointed Crease Brush no. 201 og til sidste Angled Liner Brush no. 202. Alle tre børster er også af lækker kvali og er super gode til at samle ens øjenskygger op, så man ikke kommer til at bruge for meget. No. 200 er særligt god til at blende en øjenskygge, den har nemlig den helt perfekte størrelse til det.

IMG_0633IMG_0632

Her ser I to børster jeg med tiden er blevet mere og mere glad for, det krævede bare lidt tålmodighed for at opnå et fantastisk resultat. Børste No. 300 er en Tapered Blush Brush og er derfor super god til at påføre ens blush super præcist og i mindre mængder. Børsten er nemlig ikke for stor, så blusher på hele kinden kommer ikke til at ske 🙂 Trust me. Man har meget kontrol med den børste. No. 301 er en Flat Contour Brush. Den har seriøst ændret mit bronzer og contour-game! Wow. Men be aware, man skal ikke have meget produkt på børsten, for den tager mere end man lige tror!

IMG_0631Jeg købte også en anden børste til bronzerbrug, og det er den I kan se nedenfor, det er deres Sculpting Brush. Den er ikke nær så præcis som deres Flat Contour Brush, men er god til bare at give en lækker overordnet glød, da den stadig har den formen med sig.

IMG_0623

Men jeg har dog en klar vinder, der har ændret mit makeup look fuldstændig og det er deres expert face brush børste. Den kan jeg kun anbefale ALLE makeup entusiaster og newbies til at købe, for den vil ændre dit liv forevigt! ….. Okay måske ikke dit liv, men i hvert fald din foundations/pudders/concealers udseende. Det mener jeg helt seriøst! Min foundation og dens finish har aldrig set godt ud. Den gør en kæmpe forskel. Ved siden af er deres Powder Brush og det er bare en helt standard børste. Intet vildt. Men god alligevel.

IMG_0625

I kan læse mere om børsterne og deres formål på Real Techniques hjemmeside lige her. De har også en masser videoer og andre facts derinde. Så den er et kig værd.

Jeg håber I kunne lide det og så må I ellers have det helt fantastisk!

Cams

P.S. Indlægget er ikke sponsoreret eller betalt! Hverken af lookfantastic eller Real Techniques. Jeg har købt alt med egne penge og en hver udtalelse er min helt egen og ærlige. 

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.