ROSEFIELD // Nyt Armbåndsur

Hej med jer derude,

Endelig er det fredag!!! Jeg håber I får en lækker start på jeres weekend. Min starter med havehygge med min klasse fra gymnasiet, så det skal nok blive sjovt. Men det er slet ikke det som indlægget skal handle om. Det skal nemlig handle om armbåndsure fra mærket Rosefield. Rosefield er ikke et mærke jeg har hørt om før, derfor blev jeg nysgerrig, da en lille reklame for urerne poppede frem på min Instagram feed. Jeg tjekkede deres website ud og blev straks forelsket i mange af deres ure. De har nemlig 3 forskellige modeller, men i mange forskellige farver og designs. Derfor har jeg samlet mine favoritter nedenfor. Jeg mangler nemlig et armbåndsur og skal have købt mig et nyt. Måske det skulle være en lille fødselsdagsgave til mig selv? Det kunne godt være det gik hen og blev en mulighed. De er i hvert fald super søde og jeg har fået lidt svært ved at beslutte mig for, hvilket jeg rent faktisk ville købe, hvis det skulle være… Så hvis I har en favorit blandt dem på min collage, så må I hellere end gerne sige til og skrive det nede i kommentarerne.

På collagen ser i de tre forskellige modeller de har. The Mercer, The Bowery og The Gramercy. Jeg har vist de designs fra hver model jeg bedst kan lide og når jeg sådan lige kigger, så må jeg indrømme, at jeg bedst kan lide de ure med sort skive. Men de er allesammen flotte og har en god balance mellem feminint, klassisk og sporty. Jeg ved virkelig ikke, hvilket et jeg skal vælge… HELP ME!

ROSEFIELD WATCHES

 

 

Jeg håber I får en dejlig weekend! Glædelig fredag og masser af sommerkys til jer <3

Cams

Husk at tilmelde jer bloggen via e-mail. På den måde kan I hele tiden holde jer opdateret på, når jeg udgiver nye indlæg. Det kan I gøre ude i sidebaren til højre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.