SÅ BLEV DET MANDAG IGEN.

Hej venner,

Jeg ved det er en uge siden sidst jeg skrev på bloggen. Det er der en simpel grund til. Jeg kunne ikke blive enig med mig selv om, hvad jeg ville skrive om. Planen var, at jeg skulle have uploadet en vlog i onsdags, men jeg mangler stadig et sidste videoklip fra min søster…

Til gengæld havde jeg en rigtig dejlig uge sidst uge med hyggetid med Nicolai, arbejde, Tradonokøb og træning. Sådan en skøn uge, når jeg kigger tilbage på den <3 Det kan jeg lide. Hvis I er den mindste smule interesseret i grøn og miljøvenlig livsstil, så synes jeg at I skal gå ind og like Grøn Forskels facebook side lige HER. Det er en side, jeg selv opdagede i løbet af sidste uge, og de deler nogle rigtig gode artikler og opslag derinde. Klart et like værd. Jeg har ikke så meget vildt at opdatere jer med lige nu. Mine uger har været ret stille og rolige. Men de kommende uger bliver mega spændende, for jeg starter nemlig skole i morgen. Skolen for Kunst & Design, som jeg har skrevet mere om HER. Det glæder jeg mig sindssygt meget til!!! Det bliver mega fedt at møde endnu flere nye mennesker og komme i gang med noget undervisning, så mit kreative jeg kan komme endnu mere til syne.

img_2876

Vi snakkes i næste indlæg <3

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.