SÅ ER FERIEN FORBI

Hej venner,

Så er jeg hjemme i Aarhus igen efter 10 dejlige dage hjemme i Helsingør hos min familie. I dag er min sidste feriedag inden jeg vender tilbage til hverdagen på jobbet. Og snart starter jeg også på Skolen for Kunst & Design. Om 15 dage for at være mere præcis. Jeg glæder mig 🙂

Jeg har med vilje holdt ferie fra bloggen, da det egentlig bare føltes rigtigt at gøre. Men nu er ferien slut, så jeg er tilbage på pinden, og det glæder jeg mig også til. Ferien har været god ved mig, jeg har nemlig fået en masse nye idéer både til videoer og til blogindlæg. Så I kan glæde jer til nye tiltag her på bloggen, og mere interessant læsning (hvis jeg selv skal sige det) Jeg ønsker virkelig at få arbejde, skole, blog og YT til at fungere godt sammen. Men jeg skal nok lige vende mig til det, så hvis der bliver lidt kaos/tomt her på domænet omkring slutningen af august, så er det højst sandsynligt fordi, at jeg lige skal finde rytmen i at kombinere de fire ting (+ alt det andet der er i livet) Men jeg håber, at I kan bære over med mig <3

IMG_4251

I denne uge skulle der meget gerne komme et indlæg op om Sri Lanka, det kommer bl.a. til at handle om det billede I ser ovenfor, et interiør indlæg og måske en vlog. På mandag (om en uge) kommer der et nyt mandags motivation inlæg op, der handler om at komme tilbage i hverdagsrytmen og ud af ferietilstanden. Så det kan I glæde jer til. Jeg glæder mig i hvert fald til at skrive dem.

Mange kys

Cams

P.S. Tak for 120 abonnenter på youtube <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.