Shoppingtur i Field’s // 12.10.15

Hej med jer derude,

Det er lidt længe siden igen og jeg er så irriteret over, at jeg ikke får blogget mere, men de sidste tre uger har budt på masser af arbejde og nye ændringer i mit liv. Dem skal jeg også lige have lidt tid til at vænne mig til. Men under alle omstændigheder er jeg ikke helt væk og jeg tænker på jer hver dag!

Denne weekend har jeg heldigvis masser af tid og har ingen planer haft i dag og har heller ingen i morgen. Det nyder jeg fuldt ud, for de næste to weekender kommer til at stå på konkurrence med gymnastikken. Så der bliver run på resten af november. Det er helt sikkert, så nyder lige roen før stormen 😉 Dagens indlæg kommer til at handle om den shoppingtur jeg havde i Field’s med min mor og to af mine søstre tilbage i efterårsferien. Vi er alle RIGTIG glade for Field’s, da det bare er et center med mange flere valgmuligheder end i Helsingør. Derfor har vi gjort det til tradition at tage derind hvert år i efterårsferien. Det er super hyggeligt og jeg nyder altid tiden derinde med min familie. Det kan måske ses ud fra disse billeder.

IMG_0203

IMG_0200

IMG_0228 IMG_0230 IMG_0232

Jeg spionerede hende i mens hun gik akavet rundt i butikken alene.

IMG_0236 IMG_0237 IMG_0243 IMG_0246 IMG_0248

Min egen lille spasmager <3

IMG_0249 IMG_0250 IMG_0227

Vi bruger altid en hel dag derinde og derfor rammer vi også et af de mange spisesteder der er i Field’s. Det er jo ikke shopping det hele…. Eller noget… Normalt har vi holdt os til Sunset, men i år besluttede min søster Cecilie og jeg, at vi simpelthen var nødt til at prøve noget nyt. Derfor spiste vi på en restaurant der hed “The American Restaurant” og det fortrød vi ikke et sekund. Vores burgere var gode, kartoflerne var gode, servicen var god, milkshakes’ne var en drøm og vi gik derfra glade og mætte. I får lige lidt billeder med her:

IMG_0207 IMG_0208 IMG_0209 IMG_0213

Vi satte os ved en af de mange vinduespladser så vi kunne nyde udsigten over Ørestadsområdet. Det var vildt fedt.

IMG_0214 IMG_0215

IMG_0216 IMG_0218 IMG_0219

Det var seriøst de bedste milkshakes vi har smagt! SOOOO GOOOD!!!

IMG_0220 IMG_0221 IMG_0222Cecilie og jeg bestilte deres bacon cheeseburger. Karoline bestilte en almindelig cheeseburger og på billedet nedenfor kan I se min mors clubsandwich. Elsker chili-detaljen!
IMG_0225

I skal helt klart give restauranten et skud. Vi kommer der helt sikkert igen! Men for at vende lidt væk fra maden, så fik jeg købt en del lækre items fra diverse butikker. Dem kommer I uden tvivl til at se på bloggen. Bare rolig. Har lidt løse idéer, som jeg tænker kan blive meget gode. Jeg har i hvert fald allerede planlagt et indlæg om en jakke jeg købte derinde. Det er den jeg har på på billederne. Kunne ikke lade den ligge i posen. Jeg måtte have den på.

Ellers så håber jeg, at I har det fantastisk og så ses vi igen… Forhåbentligt snart!

Cams

Follow on Bloglovin
2 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.