Snorkling // Øudflugt pt. 2

Hej med jer derude,

Her får I så indlægget om vores andet stop på øuflugten, dette stop var, da vi skulle ud og snorkle. Vi havde lejet svømmefødder inden vi tog ud med speedbåden, det er nemt at komme til og det var til en fornuftig pris. Snorkel og briller var inkluderet i udflugten. Så vi skulle ikke rigtig sørge for noget til selve snorklingsdelen. Mega lækkert, for der er jeg ærlig talt ikke særlig erfaren… Så det var rart, at de kunne gøre det så nemt. Jeg vil ikke sige, at jeg er dårlig til at svømme, men jeg følte mig ikke helt tryg ved bare at hoppe ud i vandet uden nogen som helst idé om, hvordan det er. Derfor snorklede jeg altså med redningsvest på. Det fortrød jeg ikke et sekund, for jeg var virkelig en tard til at få den åndsvage maske af og på og snorkel og jeg ved ikke hvad. Så det var vidst meget fornuftigt. Men på trods af vesten, fik jeg set masser. Det er utroligt, hvad man bare kan se fra vandoverfladen. Så fascinerende. Og så er dyrelivet jo et helt andet end herhjemme, så der var fisk i massevis og i mange forskellige farver. Der var noget der mindede om en slags søanemoner også i mange slags former og farver. Virkelig et syn for sig og helt klart en ting jeg vil anbefale. Jeg ved, at jeg kommer til at snorkle meget, når jeg skal til Maldiverne, så det glæder jeg mig til. Det er en helt særlig oplevelse at svømme rundt blandt fiskene, men også en smule grænseoverskridende at lade al sin tillid falde over på en skide snorkel. Jeg skulle i hvert fald lige vende mig til teknikken og sådan, før jeg rigtig fangede det. Men efter det, var det virkelig fedt bare at ligge og svømme rundt.

Jeg købte sådan et plastikomslag til min telefon, så jeg kunne tage den med under vand. Sindsygt smart. Så jeg fik da taget lidt billeder. Men altså mange af dem blev også lort, fordi jeg ikke helt kunne se, hvad der skete på skærmen og trykkede forkert eller sådan et eller andet. Men for pokker, jeg var jo nybegynder til begge dele. Næste gang jeg skal ud at snorkle har jeg tænkt mig at tage et GoPro kamera med. Det kan kun være fedt!

Men her får I alle de billeder jeg fangede. Både fra mit Canon og min telefon.

IMG_0948 IMG_0949 IMG_0951Det var her vi snorklede – der hvor I kan se de små mennesker 🙂
IMG_0952 IMG_0955 IMG_0957 IMG_0959

Og de andre billeder er udsigten fra båden, da vi holdte stille ved snorkle området.

Prepare for crappy photos…

IMG_6066 IMG_6084 IMG_6057IMG_6085IMG_6053IMG_6086IMG_6055

Jeg fik da lidt billeder af den ene fisk…. Og ellers så kan I grine lidt af Hanna og jeg, for hold op man ser komisk ud med snorklegrej på. Jeg kunne ikke lade vær med at grine lidt af mig selv.

Håber I får en dejlig tirsdag!

Kys

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.