Søndag Aften – Hvad Skal Man Se?

Hej med jer derude,

Weekend er desværre ved at gå på hæld og hverdagen ligger for døren. Mandagens gerninger lurer i baghovedet og man gøre sig mentalt klar til en ny uge med nye udfordringer og opgaver. Men altså, det er jo ikke noget, man ikke har prøvet før. Så det skal nok gå alt sammen. Det er heldigvis weekend (påskeferie for nogle) igen om en uge. Og det er ligegyldigt, hvor dårlig ugen er… Det vil altid blive weekend!

Men for lige at nyde det sidste af min søndag aften, er jeg gået tidligere i seng, så jeg kan nå at se et afsnit af White Collar på Netflix. Takket være min skønne kæreste, er jeg nu blevet totalt afhængig af Netflix (tak for login’et) og ser nu det ene afsnit efter det andet. Og film. Og alt. Det er en ond, men god fælde. Aha.. Men helt seriøst I skal virkelig se den, altså serien! Den er god. Føler jeg allerede har snakket om den her på bloggen. Men den er bare så spændende og Matt Bomer, der spiller hovedrollen, bidrager med en helt fantastisk kæk humor. Den fanger mig på alle planer. Helt perfekt! Jeg har fundet en trailer om første sæson og I kan se den lige nedenunder. Jeg skal dog gøre opmærksom på, at det ikke er særlig god kvali. Men hvad fanden, Matt Bomer er hammer lækker alligevel :3

Jeg håber I lige bruger jeres søndag aften på bare at se ét afsnit. Fortæl mig, hvad I synes!

Vi ses snart

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.