Spring Skirts

Hej med jer derude,

Jeg håber ikke, at jeg er den eneste, som bliver helt glad i låget af alt det solskin, der har været i løbet af sidste uge. Jeg synes det er helt fantastisk og alle forårsfølelserne kommer frem. Det betyder (forhåbentligt) også, at vi snart kan tage overgangsjakken på, smide vanterne og begynde at have de kortærmede bluser på (uden at fryse ihjel). Jaer right Camilla – glem da alt om vedvarende solskin. Nu skal du få med regnen at bestille. Hvad skete der lige for tirsdag, i går og i dag? 🙁 Men skidt med det!  Det skønne solskinsvejr giver os jo lov til at hoppe i den stilsikre og alsidige nederdel. Den er klart blevet en af mine favorit items i min garderobe, og derfor føler jeg et behov for flere :3

Jeg har samlet et par af mine favoritter nedenfor og selvfølgelig linket til dem alle.

Skærmbillede 2017-03-21 kl. 09.16.32

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

En nederdel i sort, hvid og grå er jo en alle tiders basic, og er det perfekte udgangspunkt for ethvert outfit. De første tre nederdele er allesammen i et lækkert loose, men stadig flatterende snit. Så det selvfølgelig ikke ligner, at man har taget en pose om livet. Det er et snit jeg er blevet helt vild med!

Skærmbillede 2017-03-21 kl. 08.51.54

 

1. HER // 2. HER // 3. HER

De lyse og neutrale toner er klart nogle af forårets helt store farver. Ovenfor ser I mine tre bud på forårets BIG TREND. Jeg elsker plissé og har gjort det i flere år, så jeg er kun glad for, at det kommer mere og mere på banen. Her er både et eksempel på en kort og en lang udgave af den plisserede nederdel. Begge to skønne eksemplarer, der ville se skønne ud med en hvid tee, hvide læder slip-ons fra vans, og et par lækre solbriller. (LÆS: Jeg glæder mig rigtig meget til sommer og sol)

Jeg håber I kunne lide denne slags indlæg. Jeg har i hvert fald haft meget sjov med at lave det, også selvom det har været lidt lang tid undervejs pga manglende motivation, læs forklaringen på det HER.

Jeg håber, at I har haft en dejlig uge, og at I får en fantastisk weekend. Min dejlige kæreste kommer hjem i morgen tidlig, lørdag skal vi sammen med hans mor til Designer Forum og søndag står på familiefødselsdag for min lillesøster Karoline <3

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.