Sri Lanka & Maldiverne // Dag 12: Tangalle

Hej venner,

Velkommen tilbage på bloggen. Nu er det blevet tid til dag 12 fra mit Sri Lanka/Maldiverne eventyr. Hvis I ikke har læst nogle af indlæggene om min rejse, så synes jeg, at I skal starte med at læse om dag et og to HER.

Dag 12 / Søndag d. 6. november 2016

Det var overskyet og let regn hele dagen, så vi var pretty much stuck inside hele dagen… Desværre. Men selvom det regnede det meste af dagen, trodse vi regnen og begav os uden for. Vi besøgte et børnehjem, men børnene var i søndagsskole, så der var ingen børn. Men vi fik alligevel lov til at se, hvordan de boede. Det lignede mest af alt bare en almindelig børnehave. Papirudklip, vægdekorationer, billeder, plakater og sovestuer. Drengene nedenunder, pigerne ovenpå.

IMG_4231IMG_4249IMG_4255IMG_4233

På grund af uvejret opførte havet sig også helt vildt! Jeg har aldrig set så høje bølger i mit liv. Det var helt vildt. Vandet nåede også virkelig langt op på stranden. Meget længere op end det nogensinde havde gjort i de dage vi havde været der. Det så fantastisk ud, men samtidig også ret skræmmende. Men jeg fik alle de her billeder som I ser her i indlægget. Det var helt utroligt fascinerende at tage billeder af og bare observere irl. Jeg blev da også plasket til af bølgerne ind i mellem.

IMG_4254 IMG_4251 IMG_4250IMG_4246

Udover at besøge børnehjemmet og tage billeder af bølgerne, så fik jeg ordnet en mase billeder, skrevet lidt dagbog + rejsedagbog og bare stenet mobil. Jeg kan se at jeg i min rejsedagbogsnoter har skrevet at jeg fik en utroligt lækker tomatsuppe, der var sådan spicy i det. Super lækkert! Så den kan I jo overveje at smage, hvis I kommer forbi Mangrove Beach Cabanas i Tangalle. Den gav dejlig varme i kroppen, nu hvor temperaturene ikke var noget at råbe hurra for og receptionen/restauranten havde ingen vægge…

IMG_4244 IMG_4240IMG_4238 IMG_4236Hvad synes I om billederne? Jeg bliver vildt imponeret over havets kræfter, når jeg kigger på de her billeder. Se lige en styrke. Det er fantastisk. Jeg er vild med det.

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.