Sri Lanka & Maldiverne // Dag 13: Solskin i Tangalle

Hej venner,

Det er efterhånden længe siden, jeg sidst har haft et rejseindlæg oppe på bloggen. Sidste indlæg jeg havde oppe var dette. Så i dag er det blevet tid til et nyt rejseindlæg og det bliver om vores sidste dag i Tangalle.

Dag 13 / Mandag d. 7. november 2016

Vores sidste dag i Tangalle var den mest solrige dag vi havde haft og det nød vi allesammen. Vi lagde os ud på solsengene på stranden og nød de varme stråler. Det var fantastisk bare at lægge sig ud efter morgenmaden og bare slappe af <3
IMG_4266 IMG_4268IMG_4311

Prøv lige at se et dejligt afslapningsområde?

IMG_4271
IMG_4272 IMG_4273 IMG_4275
Måske har I bemærket min glæde for palmetræer? Jeg elsker dem <3 For mig er det bare et tegn på sol og lykke.
Vi gik ud og spiste frokost lidt væk fra hotellet, hvor vi kunne kigge ud på den sø/flod, der lå rundt omkring området ved hotellet. Og efter frokosten gik Hannah og jeg tilbage til hotellet, mens de andre tog forbi det børnehjem, vi besøgte dagen før. For nu var børnene der.
IMG_4285
IMG_4289 IMG_4295 IMG_4301
Efter frokosten lagde jeg mig ud og nød den sene eftermiddags sol, her fik jeg slappet af, samlet muslingeskaller, og set sindssygt mange levende eremitkrebs kravle rundt i sandet. Der var også masser af små nærmest gennemsigtige krabber der kravlede op af små huller i sandet. Så meget liv og det var meget underholdende at se på.
IMG_4304 IMG_4307 IMG_4308 IMG_4310
Vi spiste allesammen aftensmad på hotellet, og jeg har skrevet i mine noter, at jeg fik den lækreste dessert, hvad det så lige var kan jeg ikke huske…. Men resten af aften havde vi bare fælles hygge i hotellets lounge og her snakkede vi, spillede kort, lyttede til musik og fik et par drinks. Det var en mega sjov aften. Restauranten/lounge “vrimlede” (det lyder lidt voldsomt) med ildfluer. Det var vildt smukt og jeg har aldrig set dem før, så det var ret fascinerende at kigge på i aftenens mørke. En anden ting vi også så I mørket (og jeg kan huske da jeg opdagede det og sagde det til dem, der sad med ryggen til stranden) var køer, der gik forbi langs stranden…. Det var simpelthen så skørt og det var en kæmpe flok. Men vi grinte bare af det og havde en mega sjov og sidste aften i Tangalle.
IMG_4315 IMG_4316 IMG_4322 IMG_4325
Jeg håber at I stadig kan lide mine rejseindlæg her på bloggen. For hvis ikke, så må I sige til!
Ellers så ønsker jeg jer allesammen en dejlig søndag. Nicolai og jeg skal på Designmarked i dag på Folkestedet her i Aarhus, og det glæder jeg mig sindssygt meget til! Det er et marked med både små og større up coming virksomheder, så det bliver mega cool at se alle folks kreative idéer og færdige produkter. Super fedt initiativ.! Har I selv nogle spændende planer for i dag? Eller skal I bare slappe af? Feel free to tell me 😉
Mange kys
Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.